De professionele batterij voor laag, gemiddeld en hoog verbruik

Procell is een premium merk professionele batterijen dat zich uitsluitend richt op de professionele markt. Andere batterijmerken zijn bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere klanten, maar Procell richt zich alleen op de professionele markt om producten en diensten te garanderen die specifiek zijn bedoeld voor professionele gebruikers.

Procell alkalinebatterijen worden dan ook door miljoenen professionele gebruikers en toonaangevende professionele OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld gebruikt vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en service.

Procell biedt een breed scala aan hoogwaardige professionele batterijen, van alkaline, lithium-knoopcel tot lithium met hoog vermogen.

Procell begrijpt hoe belangrijk het is voor professionele eindgebruikers om de winstgevendheid van hun bedrijven te verbeteren. Waar het om batterijen gaat, kan dit bereikt worden door het kostbare vervangen van batterijen te minimaliseren.

Procell is het enige merk dat apparaatspecifieke professionele alkalinebatterijen produceert.

Naast onze Procell alkalinebatterijen met nu nog langere levensduur en stabiele topprestaties in apparaten voor algemeen gebruik, bieden we ook Procell Intense Power alkalinebatterijen, een nieuw batterijassortiment met een uniek stroomprofiel dat nog langer meegaat in professionele apparaten met een hoog verbruik.

Door de juiste keuze voor Procell Alkaline Intense Power of Procell Alkaline voor uw apparaat, kunt u de levensduur van de batterij maximaliseren en batterijvervangingen minimaliseren, vergeleken met eerdere Procell Alkaline AA-, AAA-, C- en D-batterijen.